Logo

Rreth Nesh

KOEX është  posta e parë private me kapital tërësisht Kosovar e themeluar në Qershor, 2007. KOEX është një kompani me cilësi profesionale e pajisur me teknologji bashkohore me staf të motivuar dhe të dedikuar në permbushjen e besimit dhe nevojave të klienteve në gjithë territorin e Kosovës. KOEX ka për qëllim  arritjet e kompanive të huaja në tregun e shërbimeve të shpejta në sektorin e transportit botëror t’i aplikoj në tregun e Kosovës dhe njëherit të jetë urrë e këtij sektori në Ballkan.
Nr. 1 në KOSOVË

Pas 7 vite themelimi me përkushtim të plote dhe me cilësi profesionale KOEX zë vendin e parë në tregun e shërbimeve postare përball gjithë operatorëve tjerë postar privat në territorin e Republikës së Kosovës.