Logo

Çmimorja

JO DOKUMENTE – PAKO
Sasia ne Kg Cmimi pa TVSH
Deri 1 3.5
1– 5 4.5
5 — 10 5
10 — 20 6.5
20 — 30 8
30 — 40 10.5
40 — 50 13
DOKUMENTE
Sasia ne Kg Cmimi pa TVSH
3.5
4.5

*Ofertë speciale për biznese dhe institucione

*Te gjitha çmimet janë pa TVSH